Az Ön kosara jelenleg a következőket tartalmazza:
Ön nincs bejelentkezve
felhasználónév:

jelszó:

Árverés


   Jelenleg nincs árverés!

Oldal statisztika
Egyedi látogatók: 1680277
Laplehívások: 2862089


Linkajánló


 


 Szigetelőanyag Üzletünkben megtekintheti és kiválaszthatja az Önnek megfelelő hőszigetelő rendszert,


Eldöntheti milyen színű és struktúrájú vakolattal képzeli el családi házát.

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

    A rendelés fizetése csak áruátvételnél!

   A szigetelések Vásárlásának menete,megrendelés: 

Áruházunkat úgy igyekeztünk felépíteni, hogy a lehető leggyorsabban megtalálhassa a keresett terméket annak információival együtt. Az elhelyezett funkciókat és a szolgáltatásokat a vásárlások során felmerülő konkrét igények figyelembe vételével alakítottuk ki.

 Termékeink közötti könnyebb tájékozódást az általunk létrehozott többszintű menüstruktúra segíti, amelyre a teljes áruházunk épül.

A kezdőlapunk oldalán elhelyezett Kategória mezők segítségével tud a fő- és alcsoportok között böngészni. A kívánt termékcsoportra kattintva egy rendezett terméklistát kap. A terméklistában a lista alján és tetején elhelyezett lapozó-fülekkel tud tovább haladni. A terméklistában választhat a termékek közül, információhoz juthat, megtekintheti a termék fotóját ill. megrendelheti.

A Gyorskeresés funkció segítségével akár egy szó vagy szótöredék alapján kereshet termékeink között (termék nevében, azonosítójában, leírásában)

A  kosár tartalma hivatkozásra kattintva tudja nyomon követni a kosárba elhelyezett termékeket a megrendeléshez, amelyre kattintva akár azonnal meg is rendelheti a termékeket vagy módosíthatja megrendelését. A termék kiválasztása után megjelenő ablakban adja meg a rendelni kívánt mennyiséget, majd nyomja meg a Ok gombot a mennyiség rögzítéséhez.

 Termék eltávolításához kattintson a termék előtti jelölönégyzetre  X(Eltávolítás) majd a Rögzít gombra!:(Az adatlap kitöltése automatikusan regisztrálja Önt!) A regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár, adatait bizalmasan kezeljük.Megrendelés leadásához mindössze követnie kell az instrukciókat, amelyek végigkövetik a rendelés lezárásáig.

Amennyiben még mindig van kérdése


Ha bármilyen segítségre szorul termékeink, vagy az áruház használatával kapcsolatban, kérjük, keresse bátran ügyfélszolgálatunkat:

Győri József Mobil: 06-70/235-19-30
e-mail:
info@szigeteljen.hu


Varga Attiláné Mobil: 06-30/366 24 93   info@szigeteljen.hu

 


 

 A házhozszállítás és lerakás költsége:


Dunántúlon és Budapest 100 km körzetében


Dunántúlon és Budapest 100 km körzetében csak :bruttó 20.000- FT(ön mondja meg mikor)


 Duna-Tisza közöttDuna-Tisza között csak :bruttó 25.000- FT

 


 TiszántúlraTiszántúlra csak :bruttó 30000. FT

 

 

 

 

 

 

0 db termék, 0 Ft értékben

 
 

Gyorskereső pl.:Tető

 
Legújabb termékeink

Webpartners